کد خبر:۳۷۷۴۱۳
خزایی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»: 

۹دی؛ نماد بصیرت و ایستادگی ملت ایران در مقابل عده‌ای خائن و وطن فروش/ دلیل تحریم‌های شدید علیه ملت ایران فتنه ۸۸ بود 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: ۹دی؛ نمادی از صبر، مقاومت، متانت و ایستادگی ملت بزرگ ایران در برابر هشت ماه ظلم عده‌ای نادان، فرصت طلب، خائن و وطن فروش بود. 

سعید خزایی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در بیرجند، با اشاره به اینکه ۹ دی به نام روز بصیرت و میثاق امت با ولایت در تقویم رسمی کشور ثبت شده است، گفت: این روز نمادی از صبر، مقاومت، متانت و ایستادگی ملت بزرگ ایران در برابر هشت ماه ظلم عده‌ای نادان، فرصت طلب، خائن و وطن فروش بود.

 

وی افزود: در روز9 دی صبر مردم از حوادثی که پس از انتخابات سال ۸۸ به دست فریب خوردگان و البته منافقان اتفاق افتاد لبریز شد و در این میان عاشورای آن سال بود که همانند عاشورای سال ۶۱ هجری معیار شناخت حق از باطل و سره از ناسره شد.

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه تفاوت دو عاشورا در این است که در سال ۶۱ هجری امام جامعه حضرت سیدالشهدا (ع) برای بیدار کردن مردم خود مجبور به تقدیم جان عزیزش شد؛ ولی در عاشورای ۸۸ مردم با آمدن به صحنه خود را پیش مرگ رهبرشان معرفی کردند، گفت: بحث و صحبت اصلی مردم در روز ۹دی حمایت، صیانت و شهادت در راه ولایت بوده و هست،‌‌ همان ولایتی که امتداد امامت و ولایت ائمه معصومین (ع) بخصوص امام حسین (ع) است.

 

خزایی بیان داشت: در واقع فتنه به معنی آزمایشی بزرگ است که مردم با آن امتحان شده و عده‌ای از خواص و عوام با شکست و عده‌ای دیگر با سربلندی این امتحان الهی را پشت سر می‌گذارند.

 

9دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی شد

 

وی با اشاره به اینکه روز ۹ دی به دلیل اینکه نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی شد موجب ماندگاری در تاریخ شد، تصریح کرد: آنقدر این فتنه بزرگ بود که شاید بتوان انقلاب اسلامی را به دو بخش قبل و بعد از آن وقایع فتنه۸۸ تقسیم کرد.

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برخورد با سران فتنه علی القاعده باید با حکم دادگاه باشد، گفت: گناه سران فتنه که واضح و آشکار و حکم آن گناه نیز معلوم است و شکی هم در ان نیست.

 

خزایی با بیان اینکه نظام اسلامی چه تصمیمی در نوع برخورد، عفو و یا تخفیف مجازات، بخشش یا هر حکم دیگری می‌گیرد، بستگی به شرایط و مصلحت‌های بالاتری دارد که تشخیص آن مصلحت کار هر کسی نبوده و باید در سطوح عالی نظام اعم از جایگاه ولایت امر و مجموعه‌های مرتبط با ایشان تصمیم گیری شود، افزود: تا کنون برخورد نظام با سران فتنه برخوردی توام با محبت و اغماض بوده است و اینکه سران فتنه با توجه به جرائمی که مرتکب شده‌اند تنها در معذوریت‌هایی از جهت رفت و آمد هستند؛ ‌‌نهایت فرصت دادن به آن‌ها برای توبه و بازگشت است.

 

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از تبعات فتنه ۸۸ وضع کردن تحریم‌های ظالمانه علیه کشور بود، گفت: در اینکه بعد از فتنه ۸۸ فشار دشمن بیشتر شد و آن‌ها گمان کردند که کار انقلاب اسلامی به آخر رسیده شکی نیست و همانگونه که مقام معظم رهبری هم در صحبت‌هایشان فرمودند یکی دیگر از پیامدهای این فتنه دراز شدن زبان دشمنان این ملت بود.

 

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی با بیان اینکه در ارتباط و برنامه ریزی دشمنان خارجی با فتنه گران حتی ماه‌ها قبل از انتخابات ریاست جمهوری اسناد غیرقابل انکاری هم وجود دارد، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل تحریم‌های شدید علیه ملت ایران همین فتنه ۸۸ است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار